DE2218-Visual.jpg

Winkeliers houden Vuelta Zomertoer

Op zaterdag 20 augustus rijdt de karavaan en het peloton van de Ronde van Spanje door Woudenberg. Dit is voor de winkeliers in het dorp aanleiding voor een leuke actie: de Woudenbergse Zomertour.

In de periode van maandag 8 tot en met zaterdag 20 augustus krijgen klanten bij een aankoop bij de deelnemende winkeliers een kanskaart met daarop een cijfercode. Door deze code in te vullen op de website www.welkomwoudenberg.nl, dingt men mee naar een prachtige prijs: een fonkelnieuwe racefiets.

Naast deze winactie zijn er ook kleurplaten verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers. Kinderen kunnen deze kleuren en tot en met 20 augustus inleveren bij What2wear bij Gea en DA Woudenberg. De drie mooiste kleurplaten krijgen een prijs. Daarnaast is er een etalagepuzzel. In 22 etalages hangt een fietsonderdeel met daarbij een letter. Met de 22 letters kunt u een zin maken. Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar bij de diverse winkels, de oplossing kunt u inleveren bij DA Drogisterij en What2wear bij Gea.

INZENDEN CODES: ACTIE IS GESLOTEN.

NIEUWS

193