Tompouce.jpg

Ritmeester Tompouce Bezorgservice op Koningsdag

Banketbakkerij Ritmeester biedt onder de naam "Tompouce Thuis' op Koningsdag een bezorgservice van Oranjetompoucen. Klanten in Woudenberg kunnen deze traditionele oranjelekkernij bestellen tot en met zaterdag 25 april, 15.00 uur. Overigens is de banketbakkerij op Koningsdag van 8.30 tot 11.00 uur geopend voor oranjegebak.

De bestelservice werkt heel eenvoudig: iedereen kan bestellen via 033 286 4707. Mailen kan ook: ritmeesterbanket@solcon.nl. Geef duidelijk het aantal Oranjetompoucen en het adres op. Bestellingen worden tussen 10.00 en 11.00 uur bezorgd. Wie zijn of haar bestelling wil ophalen hoeft de winkel niet in: buiten het pand staat een afhaalkraampje. In de winkel kan iedereen die niet besteld heeft oranjegebak afhalen, maar daarbij geldt: op = op.

Straatje Tompoucen

Tijdens Koningsdag heeft Ritmeester ook een speciale aanbieding: een 'straatje Tompoucen'. Dit is een doos met 10 stuks, waarbij het de bedoeling is om deze in de eigen straat uit te delen. Zeker nu iedereen in de buurt meer thuis is en weinig of geen bezoek ontvangt, is het een goede gedachte om elkaar een beetje aandacht te geven. Wie 10 stuks bestelt, betaalt 9 tompoucen, dus de besteller heeft zelf een gratis exemplaar.

NIEUWS

193