IMG_5399.jpg

Metamorfose voor showroom Brouwer

Van maandag 20 januari tot en met donderdagmorgen 23 januari 2020 is de showroom van Brouwer in de Dorpsstraat in Woudenberg gesloten. De winkel ondergaat dan een totale metamorfose en krijgt een nieuwe indeling, nieuwe aankleding en nieuwe productpresentaties. 

Vanaf donderdagmiddag 23 januari kan iedereen die op zoek is naar vloerbekleding of raamdecoratie weer terecht. Van donderdag 30 januari tot en met zaterdag 1 februari houdt de winkel gedurende de drie dagen Brouwer Housewarming met aanbiedingen en acties.

Voor showrooms van winkels geldt hetzelfde als interieurs bij mensen thuis: eens in de zoveel jaren is het tijd voor een nieuwe sfeer. “En dat geldt voor een winkel in interieurstoffering des te meer”, aldus Rianne Brouwer. “Het is alweer een tijdje geleden dat wij onze showroom aanpasten, dus we gaan deze keer flink uitpakken.” De showroom van Brouwer is meer dan 250 m2 groot en daarmee één van de grootste in de regio.

Housewarming
Om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe inrichting houdt Brouwer van donderdag 30 januari tot en met zaterdag 1 februari drie dagen Housewarming. Met een hapje en drankje van Schimmel 1885 binnen handbereik kan iedereen de vernieuwde winkel bekijken en kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van woningstoffering. Natuurlijk zijn er ook acties en aanbiedingen. Zo geeft Brouwer 20% korting op diverse merken raamdecoratie en 15% korting op karpetten van merken als De Munk, Desso, Cunera en Brink & Campman. Rianne Brouwer: “Karpetten zijn één van de grootste woontrends op dit moment. Veel mensen willen hun pvc-vloer een warm accent geven en de zithoek er echt uit laten springen in het interieur.” De aanbiedingen zijn overigens geldig tot en met 22 februari 2020.

Winactie
Wie in de periode tot 22 februari 2020 voor tenminste 500 euro aan woningstoffering bestelt maakt kans op een bijzondere prijs: een ‘housewarming’ pakket voor thuis. Schimmel 1885 zorgt met een hapjesbuffet voor sfeer en gezelligheid. De winnaar van de actie wordt op zaterdag 22 februari na sluitingstijd bekend gemaakt via de Brouwer-Facebookpagina.
 

NIEUWS

193