Brouwer.jpg

Housewarming bij Brouwer

Om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe inrichting houdt Brouwer van donderdag 30 januari tot en met zaterdag 1 februari drie dagen Housewarming.

Met een hapje en drankje van Schimmel 1885 binnen handbereik kan iedereen de vernieuwde winkel bekijken en kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van woningstoffering. Natuurlijk zijn er ook acties en aanbiedingen. Zo geeft Brouwer 20% korting op diverse merken raamdecoratie en 15% korting op karpetten van merken als De Munk, Desso, Cunera en Brink & Campman. Rianne Brouwer: “Karpetten zijn één van de grootste woontrends op dit moment. Veel mensen willen hun pvc-vloer een warm accent geven en de zithoek er echt uit laten springen in het interieur.” De aanbiedingen zijn overigens geldig tot en met 22 februari 2020.

Winactie
Wie in de periode tot 22 februari 2020 voor tenminste 500 euro aan woningstoffering bestelt maakt kans op een bijzondere prijs: een ‘housewarming’ pakket voor thuis. Schimmel 1885 zorgt met een hapjesbuffet voor sfeer en gezelligheid. De winnaar van de actie wordt op zaterdag 22 februari na sluitingstijd bekend gemaakt via de Brouwer-Facebookpagina.

NIEUWS

193