BabySpaWoudenberg.jpg

Sprinkel Baby Spa

Na 10 jaar als pedagogische medewerker te hebben gewerkt op de babygroep in de kinderopvang, vind ik het ontzettend leuk om jullie te mogen verwelkomen bij Baby Spa Sprinkel in Woudenberg. Sprinkel Baby Spa is een welness voor baby's. Een mooie rustige omgeving met weinig prikkels waar ouders of verzorgers even samen kunnen genieten en ontspannen met hun kleintje. zaEen relaxte baby is een relaxte ouder, iets wat ik zelf ook ervaar als moeder van drie kinderen.

Het floaten heeft ontzettend veel voordelen voor je baby. De hydrotherapie zorgt er voor dat je baby vrij kan bewegen in het warme water.
* Floaten bevordert het de longcapaciteit en versterkt de spieren en botten.
* Het bevordert het slaapritme en kalmeert (onrustige) baby's.
* De zachte tegendruk druk van het water heeft een zeer positief effect op de spijsvertering en intensiteit van krampjes.
* Het bevordert ook het zwemreflex, coördinatie en het zelfbewustzijn.

Het floaten kan gecombineerd worden met een shantalababymassage. Ook deze massage heeft veel positieve effecten op je baby.
* Minder overstrekken, buikkrampje obstipatie en onrust
* Verlicht fysieke ongemakken zoals reflux en buik krampjes
* Versterkt de psychomotorische ontwikkeling bij baby's
* Verstekt de band tussen ouder en kind.

Er zijn verschillende arrangementen te boeken bij Sprinkel BabySpa. Bezoek onze website www.sprinkelbabyspa.nl voor alle Sprinkel mogelijkheden. Direct boeken? Klik hier.

Binnenkort is er ook een mogelijkheid voor een groepscursus babymassage. Houd hiervoor onze Facebook in de gaten. Een relaxte baby is een relaxte ouder, iets wat ik zelf ook ervaar als moeder van drie kinderen. Ik kan dan ook niet wachten om jullie en je kleintje een fijne belevenis te geven, zodat jullie samen relaxt en ontspannen weer naar huis gaan.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Liefs Esmee

Locatie

De Nieuwe Poort 9

3931 JK Woudenberg

Meer informatie
205