Sprinkel.jpg

Sprinkel Baby Spa

Sprinkel Baby Spa heeft op 3 januari 2023 haar deuren geopend in Woudenberg. Als zelfstandig kraamverzorgende vond ik, Karin Gerrits, het een mooie aanvulling op mijn fantastische beroep. Ik ben dan ook zeer trots op mijn Kraamzorg Karin en Sprinkel Baby Spa. Sprinkel Baby Spa is een welness voor baby's. Een mooie rustige omgeving met weinig prikkels waar ouders of verzorgers even samen kunnen genieten en ontspannen met hun kleintje. Als je baby geniet, geniet jij ook. 

Het floaten heeft ontzettend veel voordelen voor je baby.  De hydrotherapie zorgt er voor dat je baby vrij kan bewegen in het warme water. 

* Floaten bevordert het de longcapaciteit en versterkt de spieren en botten.
* Het bevordert het slaapritme en kalmeert (onrustige) baby's. 
* De zachte tegendruk druk van het water heeft een zeer positief effect op de spijsvertering en intensiteit van krampjes. 
* Het bevordert ook het zwemreflex, co√∂rdinatie en het zelfbewustzijn. 

Het floaten kan gecombineerd worden met een shantalababymassage. Ook deze massage heeft veel positieve effecten op je baby.
* Minder overstrekken, buikkrampje obstipatie en onrust 
* Verlicht fysieke ongemakken zoals reflux en buik krampjes 
* Versterkt de psychomotorische ontwikkeling bij baby's 
* Verstekt de band tussen ouder en kind. 

Er zijn verschillende arrangementen te boeken bij Sprinkel BabySpa. Bezoek onze website www.sprinkelbabyspa.nl voor alle Sprinkel mogelijkheden. Binnenkort is er ook een mogelijkheid voor een groepscursus babymassage. Houd hiervoor onze Facebook in de gaten.

Locatie

De Nieuwe Poort 9

3931 JK Woudenberg

Meer informatie
205